nieuws.....

Mooie coach ruimte is af!!

Mijn mooie coach ruimte is af, Welkom!

Nieuwe tarieven

Ik heb mijn tarieven veranderd :)

Zo hoop ik meer toegankelijk te zijn voor meer gezinnen.

Ik ben dit werk gaan doen, om juist zoveel mogelijk kinderen te kunnen helpen. Dat door hoge tarieven kinderen niet bij mij kunnen komen, vind ik erg. Dat is niet waarom ik dit werk ben gaan doen. Daarom heb ik mijn tarieven verlaagd. Ik hoop zo voor meer kinderen iets te kunnen betekenen. 

Officieel weerbaarheidstrainer

Ik heb de cursus weerbaarheidstrainer Rots en Water bij het Gadaku instituut gevolgd. Deze cursus geeft mij vele handvaten, kennis en tools om kinderen, tieners weerbaarder te maken, meer zelfvertrouwen te geven. Maar ook om je grenzen te ontdekken/ herkennen en aan te geven. In een maatschappij die veel van kinderen en tieners vraagt, zijn grenzen herkennen en aangeven erg belangrijk. Hoe kom je voor jezelf op en op welke manier doe je dat? Dat zijn allemaal punten waar we aan gaan werken. Na de weerbaarheidslessen voel je, je sterker en heb je geleerd hoe je krachtig kunt reageren. 

Bij de cursus Rots en water, is gebruik gemaakt van sommige aspecten die uit een oosterse filosofie komen. Ik ben het met sommige aspecten die ze gebruiken in de training niet eens. Dit komt omdat ik ze anders zie en wil toepassen vanuit mijn christelijke geloof. Daarom gebruik ik die niet en heb deze aangepast. Zodat we het vanuit het christelijke geloof bekijken en toepassen.

Yes!! Cursus kind,- en tiener pastoraat afgerond.

YES!!!! Cursus kind,- en tiener pastoraat afgerond. Bij deze cursus heb ik geleerd hoe je kinderen en tieners christelijk kunt begeleiden. Daarnaast heb ik ook mijn theoretische kennis vergroot met allerlei zaken waar een kind of tiener  mee te maken kan krijgen, bijv. met een scheiding, een ouder die lichamelijke of geestelijke ziek is, hoe om te gaan met allerlei problemen of vraagstukken die tieners kunnen hebben op sexueel gebied of tieners die zich zelf beschadigen. Kortom ik heb weer een heleboel geleerd en mag dat alles weer gebruiken bij de kinderen en tieners die ik mag begeleiden. Dankbaar!

Opleiding tot weerbaarheidstrainer

Yes, ik heb fantastisch nieuws! Ik mag het rots en water programma: "Sociale Competentie Training" volgen, bij het Gadaku Instituut. Deze training richt zich op de positieve ontwikkeling van de sociale en emotionele competenties. Het voorkomen en aanpakken van pesten, weerbaarheid en seksueel geweld. Deze training geeft mij nog meer kennis en tools, die ik kan gebruiken om andere te helpen.

Dankbaar!

praktijk ruimte 

Yes!!!! Mijn praktijk ruimte bijna klaar!

Wat wordt het geweldig.

Mijn eigen praktijk ruimte, we zijn al maanden bezig, maar het voelt zo fijn om straks een eigen ruimte, te hebben.

 

Met dank aan mijn fantastische technische man, mag ik over een tijdje iedereen ontvangen in mijn eigen ruimte. Heerlijk bij de openhaard, gezellig kletsen of lekker tekenen aan de tafel, spelletjes doen op de grond. O wat heb ik daar zin in!

Ik wilde dit alvast met jullie delen.

Zo blij!!!